• Pztsi - Cmtsi 09.00 - 18.00
  • Tahtakale Mh. Abdi İpekçi Cd. Innovia Çarşı No:128 Ispartakule, Avcılar/İstanbul
  • +90 533 639 30 99

Kiosk Kiralama

Gnr Prodüksiyon Kiosk Kiralama ve Kullanım Alanları

GNR, dokunmatik ekran kiosk kiralamaları için eksiksiz bir hizmet kuruluşudur. Tüm Avrupa’da dokunmatik ekranlı kiosklar kiralayın. Taşıma, kurulum ve demontaj dahil olmak üzere size dokunmatik kiosk kiralama hizmeti sunuyoruz.

Dokunmatik ekran kiosk kiralama, sergi standınız için veya müşterilerinize ihtiyaç duydukları ekstra dokunulabilir bilgileri vermek için en uygun göz alıcıdır. Bu kiosk terminalleri veya self servis kiosklar, size bilgilerinizi herkese yayma fırsatı veren uygulama programları sunar. Fikriniz için uygun interaktif kiosk kiralama hizmetine sahibiz. Kapalı veya açık – size her iki türü de sunuyoruz.

Türkiye’nin her yerinde self servis kiosklar, interaktif kiosklar ve dokunmatik kiosklar kiralayabilirsiniz. Ayrıca dokunmatik ekranlı kiosk kiralama ihtiyaçlarınızı belirlememiz için bizden de yardım alabilirsiniz.

Bir kiosk terminali, bir kiosk sistemi veya bilgi terminali, sergiler, kongreler veya etkinliklerde kullanım için son derece uygundur. Sade, zarif ve mükemmel bir tasarıma sahiptirler ve çeşitli farklı ortamlara uyum sağlarlar.