• Pztsi - Cmtsi 09.00 - 18.00
  • Tahtakale Mh. Abdi İpekçi Cd. Innovia Çarşı No:128 Ispartakule, Avcılar/İstanbul
  • +90 533 639 30 99

Monitör TV

Gnr Kiralık Monitörler ve Kullanım Alanları

Monitör kiralama, TV kiralamanız gerekip gerekmediği durumlarda, geniş ürün yelpazemiz ile size yardımcı olabiliriz. Stoklarımızda 17-32 inçlik bir boyuttan muhteşem video duvar kiralamalarına kadar geniş bir ürün gamında, kiralık bilgisayar monitörü bulunmaktadır. Envanterimiz, 3D özellikli ekranlar da dahil olmak üzere LCD, LED ve OLED monitörlerle dolu. Tüm monitörlerimiz duvara monte edilebilir veya zemin standları ile kullanılabilir.

Bir sonraki etkinliğiniz veya toplantınız için, ihtiyaçlarınızı karşılayacak doğru monitör teknolojisini seçmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belki siparişinize ek olarak standart bir LCD ekran kiralamaya ihtiyacınız var ya da sergilenecek ve diğer standartlardan sıyrılmak için büyük bir TV kiralamaya ihtiyacınız olacak, bu durumlarda bizden yardım alabilirsiniz.

Tüm monitörlerimiz marka üreticilerine aittir ve HD 1080p ve ultra yüksek çözünürlüklü 4K ekran kiralama içerir. Uygulamanıza ve bütçenize bağlı olarak hem profesyonel hem de ticari sınıf monitörler sunuyoruz.

Bireysel ve ticari sınıf arasındaki temel fark, ticari sınıf ekranların 7/24 çalışacak şekilde tasarlanıp üretilmesidir. Her uygulama için ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir ekranımız var.